Yleistä

Alihankkijaksi.fi on suomalainen B2B-verkosto, joka tuo yhteen yrittäjät ja yritykset toimialasta ja koosta riippumatta läpi Suomen. Palveluun rekisteröityneet yritykset ja yrittäjät ovat eri alojen ammattilaisia, jotka voivat jakaa ja löytää sivuston kautta osaamista eri tarpeisiinsa B2B-maailmassa.

Alihankkijaksi.fi tarjoaa alustan ja tavan yrityksille löytää toisensa, mutta ei ole osapuolena näiden välisissä toimeksiannoissa. Eli sopimukset syntyvät aina toimeksiantajan ja ammattilaisen välillle.

Idea sivustosta heräsi perustajilla, kun mietittiin mistä löytää omaan projektiin sopivia tekijöitä. Kynnys työntekijän palkkaamiselle oli iso, eikä sopivaa kanavaa projektista kiinnostuneiden yrittäjien tavoittamiseen löytynyt. Haluttiin luoda helppo ja toimialoista riippumaton yrityksien välinen palvelu, mistä löytää kootusti osaavat sekä kiinnostuneet tekijät.

Profiilin luominen ja ilmoituksien selaaminen on ilmaista. Sen sijaan ilmoituksien tarkempien tietojen katselu ja niihin vastaaminen vaatii rekisteröitymisen.

Yhteydenotto

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, palautetta tai kehitysideoita suuntaamme, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Vastamme sinulle mahdollisimman pian!

    Nimi*

    Puhelin

    Sähköposti*

    Viestisi*